Skip to main content

Nota Legal

Et donem la benvinguda a aquest espai, on podràs trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i nosaltres com a responsables d’aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació. En compliment amb l’establert a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), a continuació t’informem de les dades identificatives del titular d’aquesta pàgina web. Responsable del tractament de les teves dades personals.

Identitat del Responsable: Mas d’en Gregori
Nom comercial: Mas d’en Gregori
Direcció: Ctra. de Porrera a Torroja km 3,5. 43739 Porrera

 

Tampoc es fa responsable dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Mas d’en Gregorino es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços de tercers inclosos en el lloc. Mas d’en Gregori es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, les condicions d’ús, la política de privacitat i cookies, així com l’oferta de productes i serveis oferts a través de la web.

Aquest lloc web ha estat creat amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris majors de 16 anys. Si ets menor de 16 anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com usuari. El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap mena de relació comercial entre Mas d’en Gregori i l’usuari.

Mas d’en Gregori no pot garantir que el web i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a Mas d’en Gregori.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s’informarà l’usuari en cada cas concret.i tens qualsevol dubte o pregunta sobre el tractament de les teves dades personals o qualsevol altre aspecte inclòs en la present Política de Privacitat pots contactar amb nosaltres per e-mail (info@masdengergori.com), o mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a: Ctra. de Porrera a Torroja km 3,5. 43739.

Acceptació de les condicions generals d’ús de la web

Els termes i condicions que s’indiquen a continuació regulen l’accés i l’ús d’aquesta la web, gestionada per Mas d’en Gregori. L’accés i la navegació per aquesta web, impliquen la conformitat amb les presents condicions generals d’ús.

En cas que qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, la nul·litat o ineficàcia afectarà tan sols aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, i es tindrà per no posada sense que això afecti la resta de les clàusules.

Resultarà d’aplicació la legislació espanyola i seran competents per a conèixer les controvèrsies que es derivin de la interpretació o aplicació d’aquestes clàusules els Jutjats i Tribunals del domicili de l’usuari.

Propietat Intel·lectual
Tots els continguts, obres, marques, gràfics, logos, icones, dibuixos, etc. d’aquesta pàgina web, es troben protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial que són expressament reservats per Mas d’en Gregori, si escau, per les persones o empreses que figuren com a autors o titulars dels drets. No és permès de copiar ni de transmetre el contingut, tret que es tracti d’un ús personal i no comercial. El fet d’utilitzar i d’accedir en la nostra pàgina web no atorga cap llicència ni dret d’ús de qualsevol de les marques presents.

Política de comentaris
En la nostra web NO es permeten realitzar comentaris per a enriquir els continguts i realitzar consultas.no s’admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d’aquesta web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres.

Aquests comentaris seran suprimits pels administradors de la web. També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, domicilis privats o telèfons i que vulnerin la nostra política de protecció de dates.

Es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb finalitats promocionals d’una web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat spam en general. No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms.

No es consideraran tampoc aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de postura per un altre usuari.

Compromisos i obligacions dels usuaris

L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, les presents condicions d’ús, els bons costums i l’ordre públic.

De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar la pàgina web, els seus continguts o els serveis que es prestin a través d’aquesta amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut de les presents condicions d’ús, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar, fer inaccessibles o deteriorar la pàgina web, els seus continguts o els seus serveis o impedir un normal funcionament de la mateixa per part altres usuaris.

Així mateix, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics que es trobin en la web.

L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés altres usuaris mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals prestem el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes o servicis.

L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, miniaplicacions, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol classe d’alteració en els nostres sistemes informàtics o de tercers.

Exclusió de garanties i responsable
Mas d’en Gregori no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web, o dels seus serveis i continguts;
L’existència de malware, programes maliciosos o lesius en els continguts; L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web. El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Mas d’en Gregori.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Mas d’en Gregori.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) podcast, fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer considerin que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de Mas d’en Gregori indicant:

Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat. Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en la web, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

Llei aplicable i jurisdicció
Com caràcter general les relacions entre Mas d’en Gregori amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles i als tribunals de TARRAGONA.

Política de comentaris
En la nostra web NO es permeten realitzar comentaris per a enriquir els continguts i realitzar consultas.

No s’admetran comentaris que no estiguin relacionats amb la temàtica d’aquesta web, que incloguin difamacions, greuges, insults, atacs personals o faltes de respecte en general cap a l’autor o cap a altres membres. Aquests comentaris seran suprimits pels administradors de la web.

També seran suprimits els comentaris que continguin informació que sigui òbviament enganyosa o falsa, així com els comentaris que continguin informació personal, com, per exemple, domicilis privat o telèfons i que vulnerin la nostra política de protecció de datos.es desestimarà, igualment, aquells comentaris creats només amb finalitats promocionals d’una web, persona o col·lectiu i tot el que pugui ser considerat spam en general.

No es permeten comentaris anònims, així com aquells realitzats per una mateixa persona amb diferents sobrenoms. No es consideraran tampoc aquells comentaris que intentin forçar un debat o una presa de postura per un altre usuari.

Exclusió de garanties i responsable
Mas d’en Gregori no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de: La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web, o dels seus serveis i continguts;

L’existència de malware, programes maliciosos o lesius en els continguts;
L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web. El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Contacte

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal https://masdengregori.com, si us plau dirigeixi’s a info@masdengregori.com

Close Menu

Carretera de Porrera a Torroja Km. 3,5
43739 Tarragona, Espanya
Tel. (+34) 977 26 22 97 (nits)
Mob. (+34) 609 73 28 73